maanantai 4. toukokuuta 2015

Prom aka best night of my year

Miks kaikkea kivaa tapahtuu ja muutenki kaikki tuntuu hauskemmalta mitä vähemmän aikaa on jäljellä?
Tänä viikonloppuna oli siis Prom ja voin sanoa, että oli ehdottomasti yks parhaista, ellei parhain ilta koko mun vuoden aikana. Hassua miten sekin on nyt ohi, kun aina aattelin että se on sitten ihan vuoden loppuhuipennus. Perjantai oli Senior Skip Day, eli luvallinen lintsauspäivä senioreille. Heräsin aamulla siihen kun Tuva käveli mun huoneeseen. Mentiin kauppaan ostamaan jätskiä ja istuttiin koko päivä meijän takapihalla aurinkoa ottaen/tanssien/laulaen. 
Lauantai aamuna olin suunnitellut varaavani monta tuntia laittautumiseen, mutta tietenki tuli siitä huolimatta kiire. Lähdettiin hostsiskon kanssa kampaajalle laittamaan hiukset, mutta kun saavuttiin sinne niin meille sanottiin, että ei meille kyllä oo varattu aikaa sille päivälle. Siinä tuli pieni paniikki, mutta onneks pienen säädön jälkeen toisessa kampaamossa meille tehtiin kampaukset ja oltiin tyytyväisiä. Sen jälkeen meninkin muutaman kaverin kanssa ottamaan yhelle järvelle kuvia, minkä jälkeen ajettiin Grand Rapidsiin syömään Olive Gardeniin. Illallisen jälkeen suunnattiin Goei Centeriin, jossa Prom pidettiin. Odotin jotain paljon epätasokkaampaa, mutta se paikka oli loppujen lopuks ihan sairaan hieno ja iso! Tanssittiin valehtelematta 4 tuntia taukoamatta ja oli kyllä niin hauskaa ettei mitään rajaa. Täällä kuuluu tapoihin, että tanssiaisissa soitetaan tiettyjä biisejä, joihin kaikki tietää liikkeet ja niitä sitten tanssitaan rivissä. Enpä ennen osannu tanssia Wobblea tai Cotton Eyed Joeta, mutta nyt nekin tulee melkeen jo korvista ulos:D Cha Cha Slideäkin on jokaisissa tansseissa tanssittu varmaan 15 minuuttia (tai siltä se ainakin tuntuu). Noi on kuitenkin tosi hauskoja ja viimeistään niiden soidessa viimesetkin tyypit tulee tanssilattialle. Muuten musiikki oli tosi hyvää, paljon vanhoja hittejä mutta tällä kertaa tiesin lähes kaikki biisit. Hitaat on usein country-biisejä, mutta niistäkin oon oppinu tykkäämään kun country nyt on täällä aika iso juttu. Siinä vaiheessa kun Bailando alko soimaan ja tanssittiin salsaa Andrean kanssa, ajattelin vaan kuinka hauskaa mulla on ja kuinka tärkeitä näistä ihmisistä, keitä en vuos sitten tuntenu, on tullu mulle. Tiivistettynä siis ilta meni tanssien ja nauraen ja Prom täytti kyllä kaikki odotukset. 

 Sää oli ihana ja lämmin, mutta tuuli aika kovaa kun otettiin kuvia, joten suurin osa on tällasia.
 Andre <3
 






Siinä oli Prom kuvat ja selostus, mutta tää ei jää vielä tähän. Kerron nyt tähän samaan nopeesti loppuviikonlopusta. Sunnuntaina mentiin Tuvan kirkon Youth Groupin kanssa SkyZoneen, eli sellaseen sisätiloissa olevaan trampoliinipaikkaan. Oli ihan kivaa tosin väsyttiin puolen tunnin jälkeen :D
Tänään eli maanantaina ei taaskaan ollu normi koulua, koska meillä oli Senior Trip. Tavattiin ensin koululla, josta mentiin aamupalalle Mäkkäriin (#merica), minkä jälkeen kolmatta päivää peräkkäin Grand Rapidsiin, tällä kertaa Craig's Cruisers -nimiseen paikkaan, jossa oli GoKartingia ja lazer tagia, sekä kaikkia pelikonejuttuja. Siellä vietettiin pari tuntia ja oli taas vaihteeks tosi hauskaa! 



Ja by the way, tein viime viikolla makaroonilaatikkoa ite ekan kerran illalliseksi ja söin leftovereita onnellisesti muutaman päivän ajan aamupalaksi, lounaaksi ja illalliseksi <3 

♥: Tanja

2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva blogi! Erityisesti tykkään ahkerast postaustahdista.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nyt vaan sattuu olee varsinki tässä loppuajassa vähän parempaa tekemistä kun koneella olo :D

      Poista