sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Busyyy

Alan jo saamaan kavereilta vihaviestejä ku en postaa. Hups. Ei nyt suoraan sanoen hirveesti oo blogi mielessä ku ajatukset pyörii kohta tapahtuvassa kotiinlähdössä ja kaikessa siihen liittyvässä. Tää viikonloppu oli tosi ohjelman täyteinen, kiireinen, stressaava ja samalla tosi hauska. Mentiin perjantaina vielä kerran maalaamaan sellaset taulut niinku ollaan muutaman kerran jo tehty. Yövyttiin sukulaisilla GR:ssä, sillä lauantai aamuna suunnattiin suoraan kaupoille ettimään Prom-mekkoa. Kiertelin kauppakeskuksen kaikki kaupat läpi enkä löytäny mitään. Lähetin paniikkiviestin siskolle, että tuu hakee mut ja Mona pois täältä ja mennään toiseen kauppakeskukseen, joten mentiin. Sieltäkään ei tosin löytyny mekkoa. Oli niin turhauttavaa koska Prom on ens viikonloppuna. 
Koko päivä meni siis kaupoissa kierrellen, mutta mitään ei löytynyt. Illalla mentiin pienellä porukalla Kerstynille, jossa meillä oli bonfire. Yö nukuttiin teltassa, joka oli ihan kauheeta koska oli niin kylmä. Mulla oli 3 hupparia päällä ja kolme peittoa ja jäädyin silti. Oli kuitenki super hauska ilta! 

Tänään aamulla mentiin GR:rään taas perheen kanssa. Käytiin Frederik Meijer Gardensissa, joka on sellanen puisto, jossa on kaikkia patsaita yms. Sen jälkeen taas vaihteeksi kaupoille momin kanssa, koska mekko oli vaan pakko löytää. Ja onneks löytykin! Löyty myös pari muuta asiaa, jotka voin ruksata pois "pitää ostaa ennen kuin menen Suomeen" -listalta. Olin siis vihdoin tyytyväinen ja rauhallinen, kun yks stressin aihe vähemmän. 

Viime viikonloppuna oli Monan synttärit. Oli myös pari superlämmintä päivää, joku +25 astetta. 






Jos mä tätä vauhtia jatkan kirjottamista, niin tässä ehtii tulla enää yks postaus ennen ku tuun Suomeen. No ei, yritän nyt oikeesti vähän tsempata vielä tän loppu ajan.

♥: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti