sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Powerlifting meet

Eilen oli se "huipennus" tälle meijän powerliftingkaudelle, eli regional meet, josta sitte parhaimmat qualified for state (sori tää finglish, mutta en ihan oikeesti osaa kääntää tota Suomeks järkevästi).

Lähettiin aamulla klo 5:30 ajamaan kohti Mona Shores -nimistä paikkaa, jossa nää kisat pidettiin. Kaikki oli menny edellisenä iltana super ajoissa nukkumaan, mutta silti toi parin tunnin ajomatka vierähti myös torkkuessa. Kisaamisen piti alkaa 9:30 ja ajattelin, että koko homma olis parissa tunnissa ohi, mutta ei ihan menny niin. Aloitus veny ja päivä meni niin pitkäks, että illan suunnitelmat jouduttiin perumaan.



 Paikalla oli 400 lifteriä. Tohon joukkoon siis mahtu kaikenlaisia ja tasosia tyyppejä, ihan alottelijoista sellasiin tyttöihin, jotka kyykkäs 300lbs...:D Tosi monilla kouluilla oli isot joukkueet, joissa kaikki oli kunnon puntteja, joten välillä tuli vähän sellanen olo että kuulutaanko me ihan tänne. Mutta loppujen lopuks sillä, paljonko kyykkäsit tai nostit ei ollu mitään väliä, koska toi oli kokemuksena niin erilainen ja kiva.

Kisat pidettiin siis Mona Shores High Schoolin liikkasalissa, jossa oli 8 platformia ja niihin meijät kisaajat oli jaettu painoluokan mukaan. Jokainen sitte vuorollaan meni aina tekemään suorituksensa, jotka oli siis 3xkyykky, penkki ja maastaveto. Oli muuten aika hauskaa kun mun vuoron tullessa niiden piti sanoa mun nimi ja ne oli ihan että "Tanja Terra..aojdgap..fdml". Sanoin vaan, että pelkkä Tanja riittää niin tiiän, että kyse on musta. Pisteet niille kuitenki yrityksestä! Koulussa kun mun nimeä välillä kuulutetaan, niin se on aina "Tanja the exchange student". Musta on ihan kiva, että kutsutaan nimellä eikä millään vaihtaritittelillä. Ja vaikka luulis, että Tanja olis suht helposti ymmärrettävä kansainvälinen nimi, niin kyllä siitäki on kuultu mitä oudoimpia väännöksiä.
 Teamin kainsainvälinen vahvistus: Saksa, Ecuador, Suomi & Brasilia! 


 Eilisen kisaajat meijän teamista! Tässä ei ollu kaikkia, koska puolet oli kisaamassa muutama viikko sitten, sillon ku mä olin Havajilla.

Don't cha wish your girlfriend could lift like me? 

Kuten mainitsinki jo alussa, päivä ei todellakaan ollu ohi parissa tunnissa. Vietettiin jopa 9 tuntia tuolla ja siinä vaiheessa ku piti niitä vikoja maastavetoja mennä nostelemaan niin alko jo jalat olemaan kuolleita ihan pelkästä seisoskelusta. Lopuksi oli vielä palkintojen jako, ja meijän porukasta yks tyttö pääsi kisaamaan stateen ja voitti myös oman painoluokkansa! Kaikkien suoritusten jälkeen oli ihana mennä Steak & Shaken kautta kotiin nukkumaan. 

♥: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti