keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Snoball & Synttärit

Tajusin, että Snoballista on jo muutama viikko, mutten koskaan julkassu niistä oikein kuvia. Laittautumisen yhteydessä otettiin tietysti noin 3000 kuvaa, mutta itse tansseista ei luonnollisesti oo kuvia kun ei niistä näkis mitään (paitsi on mulla photobooth-kuvia, mutta ne on hyvässä tallessa jossain). 



 Voi miksei ulkona syöminen voi Suomessaki olla näin halpaa? Suomessa ku menee kavereiden kanssa ulos syömään niin Mäkkäri on tyyliin ainoo vaihtoehto, kun taas täällä voi ihan hyvin mennä silloin tällöin ihan ravintolaan kun hinnat on todellaki paljon sopivammat.
Jälkkäriksi churroja!!

Ja nyt vielä lisää ruokakuvia, mutta nää kuvat on mun 18-vuotissynttäreiltä maanantailta. Koulun jälkeen hostsisko vei mut yllätykseksi leffaan kattomaan Get Hard, minkä jälkeen tultiin kotiin jossa mua odotti pieni yllätys. Mom, Mona ja Tuva oli koristellu taloa synttäriteemaisesti ja valmistanut illallisen. Syötiin fajitaksia, momin tekemää täytekakkua (johon äiti oli antanu reseptin, koska täällä ei tyyliin tiedetä mikä on täytekakku. Kakut on aina sellasia yksikerroksisia jossa on kilo jotain frostingia päällä), sekä momin itse tekemiä friteerattuja Oreoita. Oli muuten sairaan hyviä ja maistu tismalleen samalta kun ravintolassa! Pakko kokeilla noita joskus kotona, tosin en muista myydäänkö Oreoita Suomessa. 



 Tää kortti oli ihan paras! Kuvastaa vähän liikaaki mua...

Ei nyt ollu mikään hirveen pitkä postaus, mutta teki mieli tulla kirjottelemaan jotain ja laittamaan kuvia :) Nyt on tosi ilonen fiilis, sillä huomenna on enää yks koulupäivä, minkä jälkeen alkaa 10 päivän Spring Break. Mennään ke-su UP:hin, eli Michiganin pohjoisosaan, mitä ootan tosi innolla, koska on kiva päästä taas vähä näkee muitakin paikkoja kun tätä meijän kotialuetta. Siellä on myös paljon suomalaisuutta näkyvissä, kuten mm. Finlandia University. Mutta niistä kirjottelen sitten sen jälkeen! Ennen tota reissua on kuitenkin Pääsiäinen ja muutama vapaapäivä ihan täällä kotona, joten suunniteltiin vähän hostsiskon kanssa, että mentäis yhteen jättimäiseen outlet malliin muutaman tunnin päähän... Nyt kuitenkin, moikka! 

♥: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti