lauantai 9. elokuuta 2014

My Farewell

Perjantaina vietettiin mun läksiäisiä muutaman kaverin kanssa meillä. Oli kyllä ihanaa saada kavereita koolle ja viettää iltaa rennosti. Jotenki en edes aatellu, että nää on oikeesti mun läksiäiset koska oon lähössä. Ei se vaan vielä tunnu siltä. Mutta pitihän kuitenki läksiäiset viettää ja saada vähän sitä USA teemaa mukaan:)

Ruokana oli jenkkityyliin tietysti omatekosia hamppareita ja ranskalaisia. Niin ja kaikkeen piti tietenki tökätä tollanen pieni jenkkilippu. 





Jälkkäriks olin tehny Rocky Road -suklaata ja Lauran ja Doriksen avustuksella tehtiin myös tollanen pakollinen USAn lippukakku. Mua vaan ärsyttää ku ei tajuttu ottaa siitä kunnon kuvaa ku ois ollu vielä valosaa:( Se oli oikeesti nimittäin aika hieno.
Karkki ja Hanna oli sit myös leiponu "yllätys" muffinsseja niille sopivaan tyyliin käyttämällä "ei mitään reseptiä", mut oli ne ihan hyviä loppujen lopuks ja ainaki niissä oli suklaata. Ja ainiin yhessä oli yllätyspähkinä, joka oli tietenki sattumalta just Tanja-muffinssissa.

Lippu on tietenki väärinpäin...


♥: Tanja




6 kommenttia:

  1. Ihania kuvii ja sun postauksia on mukava lukee! :) Mäki ehkä oisin halunnu läksiäiset vähän pienemmällä porukalla, mutta ainakin tuli nähtyä paljon kavereita.. Mistä toi amerikan lippu on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Mul oli taas alunperin suunnitelmissa pitää isommat mut tuli vähä vaikeuksia sen kanssa ni pidin sitte tällaset:D Ja siis toi lippu on itseasias mun kaverin kaulahuivi etten kyllä tiiä yhtään mistä se on sori..:D Yritin itekki ettii sellast oikeeta lippuu mut en löytäny mistään kaupasta enkä jaksanu alkaa tilailemaan mistään netistä.

      Poista
    2. se lippuhuivi on ginasta :))

      Poista
    3. Mut käsittääkseni aika vanha?:D Mut ihan varmasti vastaavia voi löytyy tai sitte ihan sellanen oikee lippu ku metsästää

      Poista
  2. Tosi ihania kuvia! Toivottavasti sulle tulee huippu vaihtarivuosi!!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Toivotaan niin, hyvältä vaikuttaa ainaki näillä näkymin:)

      Poista