torstai 28. elokuuta 2014

NYC

Nyt ku kirjotan tätä ni oonki jo Michiganissa, mutta kerron silti NYCistä koska mulla ei oo täältä vielä oikein kuvia.

Central Park
 Tokana New York päivänä meillä oli vapaapäivä, eli meijät heitettiin Rockefeller Centerille josta sitte kaikki lähti omiin suuntiinsa ja aikaa kierrellä oli 9-18. Päätettiin muutaman suomalaisen kanssa ostaa lippu tonne Rockefeller Centerin korkeeseen torniin, mikä oli kyllä aika kallista mutta pakkohan se oli. Normaalisti pelkään hissejä, mutta toi reilu 100 kerroksen nousu hississä ei ollu paha, koska se hissi oli sellanen cool pimee ja siellä soi sellanen jännitysmusiikki ja katto oli ikkunaa joten siitä näki sen hissikuilun ja kuinka kovaa mentiin. Otettiin ylhäällä muutamat kuvat ja ihasteltiin New Yorkin upeutta, minkä jälkeen oli jo hirvee hinku päästä shoppailemaan.

Vaikka aikaa oli paljon, se hurahti hetkessä ohi. Kierreltiin muutamia kauppoja ja käveltiin yhteensä varmaan joku 50 kilsaa:D Olis tietenki voinu googlata etukäteen missä kaikki parhaat kaupat oli: löydettiin nimittäin se paras ostoskatu vasta ku aikaa oli enää tunti jäljellä. Ostin muutenki vaan pari juttua ja rahaa ei menny paljo yhtään, mutta se ei harmittanu ollenkaan koska tiiän että mulla on koko vuos aikaa shoppailla.

Viimesenä kokonaisena Soft Landing Camp -päivänä mentiin New Jerseyssä sijaitsevaan Six Flags huvipuistoon. Ulkona oli varmaan +40 astetta ja aurinko paisto täysillä, mutta se ei haitannu:) En ite oo mikään huvipuistofani koska pelkään monia laitteita ja mulla tulee nykyään kaikessa paha olo. Haluttiin kuitenki mennä me suomalaiset yhessä ees johonki laitteeseen, joten päädyttiin johonki sisätiloissa olevaan Batman Rideen koska sen piti olla myös "nössöille sopiva". No tietenki siinä jonossa tuli jo sellasia säikäytysjuttuja ku odotettiin pimeessä huoneessa ja sitte siinä tuli isolta screeniltä jotain pätkää Batmanista ja siinä luki "Why so serious?" ja sitte näytettiin sitä Jokeria ja samalla joku pamahti. Olin jo siinä vaiheessa melkeen itkun partalla ja halusin vaan pois:D Mutta oli pakko mennä ja meninki. Eikä se vuoristorata tuntunu miltään mut mua vaan pelotti ne hahmot yms joten olin lähinnä silmät kii.
Täällä ei mitää muuta ollakaan syöty ku epäterveellistä ruokaa...

 Koska se Batman-juttu sai mut jo pelkäämään, totesin, ettei ne maailman korkeimmat/nopeimmat vuoristoradat myöskään oo välttämättä sitte ihan mulle sopivia:D Onneks meitä oli kaks tämmöstä pelkuria, joten mun ei tarvinnu yksin keksii tekemistä. Päätettiin nimittäin sitte Inkerin kanssa mennä "Safarille", koska haluttiin nähä eläimiä. Se oli oikeesti melkeen ku ois ollu oikeella safarilla! Ajettiin sellasella safariautolla (?) ympäri semmosta isoa aluetta, jossa oli vaikka mitä eläimiä sekasin! Ne oli jaettu sillee Afrikan eläimet, Amerikan eläimet yms. Tuli taas ikävä omia koiria ku näki kaikkia söpöjä eläimiä <3
Vauva joku? En muista mikä tää eläin on enkuks tai suomeks.

Sama eläin normaali kokosena

<3

When you see it 




Soft Landing Camp oli tosi kiva ja meni ihan hullun nopeesti ohi! Tietenki vasta vikana iltana alko tuntuu siltä, että pääsi vasta "vauhtiin" ihmisiin tutustumisessa yms. Tapasin myös kaks norjalaista tyttöä, jotka tulee mun kanssa samaan kouluun ja toisen kanssa olinki jo ennen tätä jutellu paljon Facebookissa. 

Perheeseen meno jännitti tosi paljon, mutta heti ku nähtiin niin pystyin olemaan jo rennosti ja hostmom etenki kehui heti mun englantia:) Mua oltiin vastassa "Tervetuloa kotiin" -kyltin kanssa ja kentältä mentiinki hostsiskon kanssa suoraan jonnekki konserttiin. 

Alle viikon päästä alkaa koulu ja sitä odotan tosi innoissani! 

♥: Tanja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti