perjantai 28. marraskuuta 2014

Thanksgiving

 Thanksgiving oli siis torstaina, mutta sitä edeltävänä iltana oltiin mun hostperheen kanssa yksillä synttäreillä, jotka järjestettiin tollasessa maalausstudiossa. Idea on se, että jokaiselle annetaan tarvittavat välineet ja sitten siellä on opettaja, joka kertoo koko ajan vaihe vaiheelta mitä pitää tehdä ja muut tekee perässä. En oo mikään erityisen taiteellinen mut tykkäsin tosta tosi paljon ja nyt mulla on toi oma tekemä taulu muistona. 

Thanksgiving-päivänä mentiin syömään joillekki tutuille ja ruoka oli just sellasta mitä olin kuvitellukki. Ja sitä oli paljon. 





 Ja lunta sato <3 Ne joiden luona oltiin tosin asu Grand Rapidsissä, joka on tunnin päässä meijän kaupungista, joten vaikka niillä oliki noin paljon lunta niin meillä ei oo enää yhtään koska se suli pois :( 






 Thanksgiving sai taas vaihteeks miettimään miten paljon mulla on asioita, joista olla kiitollinen

Tänään eli perjantaina oliki sitte shoppailun vuoro, nimittäin kyseessä oli Black Friday. Se tarkottaa siis sitä, että Thanksgivingin jälkeisenä perjantaina lähes kaikkialla on hullut alet ja suuri osa kaupoista on auki koko to-pe välisen yön. Me alotettiin meijän shoppailu-urakka Walmartista torstai-iltana, kun piti saada sieltä muutama juttu. Siellä oli hirveesti ihmisiä jonottamassa halpojen juttujen, kuten telkkareiden ja puhelimien perään. Perjantai-aamuna herättiin hostsiskon ja Monan kanssa 3.45am ja otettiin suunnaksi kauppakeskus Grand Rapidsissä. Olin varautunu ihan kreisiin menoon ja siihen, että menis hermo enkä löytäis mitään koska ihmisiä ois liian paljon. En tiiä oliko ihmiset sitte shoppaillu jo koko yön, mutta ku me mentiin sinne 5.30 niin siellä ei edes ollu paljoa porukkaa. Mutta se oli vaan positiivinen yllätys koska pystyttiin shoppailee ihan normaalisti, kaikki vaan oli halvempaa :) Monissa suosituissa kaupoissa esim. Hollister oli kaikki -50%. En kuitenkaan hirveesti tuhlannu mutta muutaman jutun ostin. 

♥: Tanja

2 kommenttia:

  1. Ootko kuullu mitä siel Fergusonissa tapahtu? Niitä rauhallisii protesteja on järkestetty ympäri usaa ni aattelin ootko nähny jotain siel kaduil tai telkkaris?

    VastaaPoista
  2. Nyt en kyllä tiiä yhtään mistä puhut... :D

    VastaaPoista