sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Ei oo nyt vähään aikaan ollu oikeen mitään postattavaa ku ei vaan oo ollu mitään ideoita tai kuvia joita haluis tänne jakaa. Nykyään myös aina ku yritän kirjottaa jotain niin suomi takkuilee ja joudun joka lauseen kohalla miettimään, että miten sen voi sanoa, toisin ku aluks jollon sitä tekstiä vaan tuli automaattisesti. Mutta nyt päätin tulla laittaa edes jotain kuvia parin viikon takaa kun oltiin sellasessa paikassa, jolle en edes tiedä nimeä, mutta siellä oli kaikkee Halloweeniin liittyvää.

 Tuolla oli vähän kaikenlaista tekemistä: karuselli, eläimiä, omenan poimintaa, hay ride, corn maze yms.




 Oon jo ihan tottunu siihen että asun tällasissa maalaismaisemissa

 Toi omenoiden poiminta oli aika iso juttu, eli mentiin sellasella vaunulla tonne omenatarhaan ja siellä sitte sai ite kierrellä ja kerätä ne mitä halus.


Lopuks käytiin corn mazessa ja ei kyllä nyt ollu ihan sitä mitä oletin :D Tuolla oli tyyliin yks polku jonka käveli 5 minuutissa läpi sen sijaan, että se ois oikeesti ollu labyrintti. Mut tulipahan käytyä.

Viime viikonloppuna sitte oli se itse Halloween, mutta sitä en juhlinu mitenkään erityisesti, koska perjantai meni play offeissa cheerleaderina (Me päästiinki sinne loppujen lopuks vaikka hävittiin pink out). Toi play off peli kyllä hävittiin mut ehkä ihan hyvä koska ei se cheerleaderinäkään oleminen enää ollu niin nautinnollista ku oli 5 paitaa päällekkäin ja silti tärisi kylmästä. Vähän harmittaa etten päässy Trick or Treating -kierrokselle mun elämän ainoona oikeena Halloweeninä mutta ei voi mitään. 


♥: Tanja

1 kommentti:

  1. Ehkä sun pitäis alkaa kirjottaa englanniks! Mä kirjotan englanniks sen minkä ehin ja ihan okay seki on ja mun hostperhekki pystyy lukee :) Mäki oon huomannu et suomi kyl takkuilee ihan huolel ja kaikki kuulostaa hassulta ku kirjottaa xD Nauti vuodestas, mäki asun tälläsel farmland alueella! :)

    VastaaPoista