sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Skating and some more skating


 Lauantaina juhlittiin Andrean 18-vuotis synttäreitä ehkä vähän eri tavalla, kun mitä juhlittais omissa kotimaissamme, mutta hauskaa kuitenki oli. Mentiin tollaseen sisärullaluistelupaikkaan ja toi oli siis yllätys Andrealle. 



Mulla oli tuolla koko ajan sellanen fiilis, että oisin ollu jossain vanhanaikasessa leffassa ku toi paikka oli tollanen ja siel soi suurimmaks osaks vaan kasarimusa. Toi luistelu on ihan sairaan vaikeeta vaikka niissä luistimissa on neljä pyörää sillee että niillä pitäis pysyy suht helposti pystyssä. Ekat pari tuntii pysyin pystyssä kaatumatta kertaakaan mutta sit loppuajasta luistelin Tuvan kaa ja meijän jalat meni ristiin ja kaaduttiin tonne keskelle. Naurettiin jo siinä vaiheessa niin paljon, että kaaduttiin uudestaan kun yritettiin päästä ylös. Sen jälkee siihen tuliki kaks poikaa nostamaan meijät ylös mut mä kaaduin sitte vielä siinä... Sen jälkeen nauratti niin paljon, että kaaduin vielä useemman kerran ja joka kerta siihen sit tuli joku auttamaan mua ylös.

Ps. kuten kuvasta näkyy, tuolla oli seinillä USAn lippuja. Mietittin Tuvan kanssa kuinka paljon jenkit rakastaa omaa maataan kun joka paikassa on aina lippuja seinillä ja America is the best. Must ois niin outoo jos Suomenlippuja ois koulun seinillä ja joka puolella, eikä se ois sellanen arvokas asia, joka merkitseeki jotain. 
 Birthday girl <3


 Tänää oliki sitte ihan perinteisen luistelun vuoro. Meille vaihtareille oli järjestetty luistelupäivä vähän kauempana sijaitsevalla jäähallilla. En oo mikään luistelufani mutta aattelin, että kyllä se varmasti alkaa sujumaan sitten kun on vähän aikaa ollu jäällä. Ei alkanu.
 Marcella on brasilialainen, joka ei oo koskaan luistellu, joten alotettiin ihan sillä, että mä puin sille luistimet jalkaan:D
 Kuva äkkiä ennen ku mitään tapaturmia sattuu. (Marcella mursi ranteensa ekana iltana täällä kun se oli siellä rullaluistelupaikassa) 
 Mua vähä nolotti, että oon Suomesta ja mun luistelutaidot on melkeen yhtä alhaset kun brasilialaisella, joka on ekaa kertaa jäällä... Mut syytän noita luistimia koska ne oli oudot ja jää oli liukkaampaa ku yleensä. 


Vietettiin suurin osa ajasta kahviossa eikä niinkään jäällä, mut ei se mitään koska kivaa oli kuitenki :) 

♥: Tanja

1 kommentti:

  1. Varaan sulle heti kesälle 2015 paikan luistelukoulusta! Lentokentältä suoraan jäähallille.

    VastaaPoista