lauantai 22. marraskuuta 2014

You may not know it now... but you're gonna miss this

Torstaina meillä oli bilsassa testi kissan lihaksista. Testi meni niin, että pöydillä oli 6 kissaa, joihin oli merkitty neuloilla ne lihakset, jotka piti tunnistaa. Jokaisen kissan kohalla oli minuutti aikaa tunnistaa 3-4 lihasta ja kirjoittaa ne ylös. Ja tiiättekö sen tunteen kun oot tekemässä jotain/vastaamassa johonki ja sitte tulee ihan täydellinen blackout eikä mieleen tuu yhtään mitään? Mulla tuli sen ekan kissan kohalla sellanen, vaikka tiesin että osasin, mutta en vaan muistanu yhtäkkiä mitään ja sitten kun aattelin etten osaa mitään niin se vaan paheni :D Mutta loppujen lopuks se meni ihan ok vaikka on kyllä tosi vaikee erottaa niitä lihaksia oikeesta eläimestä.


Kuvissa näkyy mitä mieltä meijän kissa oli mun lihasten opiskelusta. Ja vikassa kuvassa meijän ihana koekissa neuloineen ku yritettiin oppia noita lihaksia testiä varten. 


Viikonloppuna olin niin innoissani ku huomasin, että tänne pikkukaupunkiin on tullu jouluvalot!



Kerroin muuten joskus aiemmin, että valitsisin talvilajeiksi Powerliftingin ja Pomsin. No, sitä Poms-joukkuetta ei kyllä valitettavasti varmaan tuu olemaan... Kiinnostuneita on vaan muutama, mikä harmittaa mua sinänsä koska oisin halunnu sen lajin valita, mutta toisaalta tiedän minkä takia monet ei sitä halua tehä mutta en viitti tänne kenestäkään sanoa mitään koska tiiän, että mun blogia luetaan Google Translatella :D


Anyway, tykkään tosi paljon Powerliftingistä ja oon tosi tyytyväinen että valitsin sen! Treenit on "vaan" 3 kertaa viikossa ja kaiken saa tehä vähän vapaammin toisin ku cheerissä. Yks asia, jota voisin harkita tekeväni jos kerta ei oo tota tanssijoukkuetta, on musikaali. En tosin tiedä miten hyvä pitää olla että pääsis mukaan, mutta jotain aktiviteettia Powerliftingin lisäks haluisin.





♥: Tanja


1 kommentti:

  1. Moikkelis. Toivottavasti sinulla on vielä hyvät välit Host-mamasi kanssa vaikka nyljitte sen kissan.

    T: Embarrassing- Uncle

    VastaaPoista