lauantai 13. joulukuuta 2014

Christmas cookies



Tänä viikonloppuna meijät vaihtarit ja muutama amerikkalainen oli kutsuttu Monan kotiin koristelemaan "christmas cookies". Suomessa meillä on piparit, mutta nää koristelee sellasia vaaleita keksejä kaikilla eri värisillä kuorrutteilla ja strösseleillä ja vaikka millä. Noi keksit on muutenki sellasia 100% sokeria... :D

Monan hostvanhemmat on sellanen maailman sulosin vanhempi pariskunta ja ne on niin ihania ja rakastaa kaikkia vaihtareita. Ne pyys, että jokainen koristelis keksin edustamaan omaa maataan, joten mä tein kolme Suomikeksiä.  


 Suomessa leivotaan pipareita jotka koristellaan sokerikuorrutteilla. Täällä leivotaan sokerikasoja ja koristellaan pipareilla. 




Monan talossa oli myös tällanen maailman ihanin joulukoriste juttu! Ne oli rakentanu tollasen joulukaupungin kaikista pienistä taloista yms ja se oli ihan sika iso. Rakastan sitä miten nää jotku amerikkalaiset panostaa niin paljon kaikkiin tällasiin asioihin.




 Illalla ajettiin perheen kanssa Grand Rapidsiin kattomaan The Nutcracker-baletti ja tykkäsin ihan sikana! Odotin jotain tosi puuduttavaa ja ykstoikkosta balettia, mutta se osottautuki oikeesti viihdyttäväks :)



 Jouluvalot <3
 Mä oon nyt niin kauan asunu tällasessa minipaikassa, missä ei oo mitään, että ku pääsin tonne kaupunkiin ni mulla tuli niin ihana ja kotosa fiilis <3 Kaikki oli niin kaunista ja jouluvaloja oli joka puolella. Välillä toivoisin että oisin vähän isommassa paikassa tai edes vähän lähempänä Grand Rapidsia ku tunnin ajomatkan päässä, ku kyllä mä vaan viihdyn paremmin kaupungissa jossa voi tehä asioita. Suomessa on ihan perus, että voi mennä Helsinkiin millon vaan, mutta täällä tuntuu luksukselta jos vaan ajaaki ton kaupungin läpi ja näkee hetken jotain elämää. 

♥: Tanja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti