sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Aloha

 Näkymä hotellin parvekkeelta






 Havajille ollaan siis saavuttu ja ensimmäinen kokonainen päivä takana! Aamu alko suht aikasella herätyksellä, minkä jälkeen käveltiin kaupungin läpi rannalle. Meijän hotelli on tosi hieno ja sijaitsee ihan rannan ja pääkadun vieressä, eli shoppailumahollisuudetki on tässä ihan lähellä. Anyway siis mentiin rannalle, jossa meidän porukka (n. 45 henkilö) jaettiin kahteen ryhmään. Mun ryhmä meni ekaks katamaraaniristeilylle, jossa muuten bongattiin muutamia valaitaki, ja sen jälkeen oli surffitunti. Surffaus vaikutti niin helpolta kun harjoteltiin eka rannalla niiden lautojen kanssa, mutta siellä vedessä se vaatiki ihan yllättävän paljon tasapainoa, lihasvoimaa ja ajotuskykyä, vaikka oli kyse ihan pienistä aalloista. Kokeilin useita kertoja seisomaan nousemista, mutta about puolet kerroista kaaduin tai en edes päässy ylös asti. Se veden pohja oli täynnä jotain korallia/teräviä kiviä ja meitä neuvottiin, että älkää pudotko jalat edellä koska jos osutte, niin jalat hajoo. Ja mähän putosin sinne about joka kerta, joten jalat oli vähän verillä sen jälkeen. Oli tosi siistiä, mut on toi surffaus kyl ihan sika vaikeeta ja raskasta.

Ton jälkeen vaan hengattiin rannalla pari tuntia ja mä nukahdin samantien, koska alko vähän tää aikaero tuntumaan. Illalla käytiin ravintolassa ja kierreltiin vaan tätä kaupunkia. Tää paikka on vaan niin ihanan näkönen ettei mitään rajaa.

♥: Tanja


2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, olis aika siistiä päästä Hawaille just nyt. Ohio -15 celsiusta. :D Ps. Löysin sun blogin pari päivää sitten ja täytyy sanoa, että tosi kiva lukea muiden jenkeissä vaihdossa olevien kokemuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Michiganissa sama ja hirveet lumikuurot. Oli kyl kaikin puolin ihan sika jees päästä tonne<3 Ja hei kiitti, tosi kiva kuulla et joku tykkää :) Mäki tykkään lukee muiden blogeja mut samalla yritän vähä vältellä ettei menis sellaseks vertailuks

      Poista