keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Waimanalo Beach




 Eilinen päivä alko aikasella herätyksellä, nimittäin suuntasin vapaaehtoiselle joogatunnille klo 7. En oo mikään joogafani ja oisin voinu nukkua pidempäänki, mutta ajattelin etten varmaan kovin montaa kertaa tuu enää joogaamaan rannalla Havajilla, joten päätin mennä. Meidän reilun 40:nen ihmisen porukasta meitä oli ehkä 15 joogaamassa.
Sen jälkeen suunnattiin jonnekki vuorelle, josta näki tosi hienosti tän paikan. Pysähdyttiin sinne vaan nopeesti ottamaan kuvat, koska siellä tuuli ihan sairaasti ja oli kylmä. Sen jälkeen suunnattiin Waimanalo Beachille.






 Kaunein hiekkaranta missä oon ikinä käyny! Kuvistaki varmaan näkee, että toi paikka oli tosi hieno, mutta livenä tietenki vielä kymmenen kertaa kauniimpi. Puhdas vaalee hiekka ja kirkkaan turkoosi vesi <3


 Vietettiin tuolla useita tunteja uiden, rannalla maaten, hulaa tanssien, nauraen, syöden, kuvaillen ja laulaen. Yhessä vaiheessa yks ohjaajista alko soittaa ukulelea ja laulamaan ja pikkuhiljaa alettiin kokoontua sen ympärille. Siinä ku kuunneltiin sitä laulua ja taustalla kuulu meren kohina ja turkoosit aallot vaahtos rantaan päin, niin mä vaan aattelin, että tällaset hetket on just niitä, jotka tekee elämästä onnellista ja jättää ihanat muistot mieleen.
 Kaiken kauneuden lisäks toi ranta oli myös aika syrjässä, joten oltiin melkeen ainoot ihmiset siellä. Tuolla ei ollu mitään aurinkotuoleja tai jätskikiskoja, vaan se oli täysin sellanen luonnollinen ja se teki siitä vielä kauniimman.

 Biitsipäivän jälkeen ajettiin vielä bussilla kattelemaan näköaloja ja oli taas vaihteeksi ihan hienon näköstä.

 Nicki Minajn Starships-video on kuvattu tuolla!




Illalla mentiin Honolulun Hard Rock Cafeen syömään, minkä jälkeen saatiin pari tuntia kierrellä vapaasti kaupungilla. Tykkään siitä miten paljon saadaan omatoimisesti täällä mennä, niin jokainen saa käyttää vapaa-aikansa miten haluaa. Me käytiin parin suomalaisen kanssa kaupoilla ja yhessä vaiheessa käveltiin viiden katuesiintyjän ohi, jotka viitto meille ja pyys jäämään yleisöks. Jäätiin uteliaisuudesta seisomaan siihen ja pian siihen kokoontu paljon ihmisiä ympärille. Ne oli siis 5 miestä, jotka esitti break dancea ja heitti kaikkea läppää koko ajan niin, että me kuoltiin nauruun siinä. Otin niistä videoo ja yhteiskuvaki oli pakko ottaa. Oli ihan super hauska esitys ja mun rakkaus tähän paikkaan ja ihmisiin vaan kasvo lisää tän päivän myötä.



♥: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti