tiistai 17. helmikuuta 2015

Hawaii - Last day

Näin parin viikon jälkeen voidaan muistella täältä pakkasen ja lumen keskeltä tota viimeistä Havaji-päivää, joka oli ehdottomasti yks mun lemppareista!
 Snorklaamaan! 



 Tässä näkyy tää kuuluista Hanauma Bay, jossa oltiin snorklaamassa. Tästä kuvasta näkeeki hyvin, miten kirkasta vesi oli ja miten paljon tuolla oli tota korallia. 



 Mä en oo koskaan ollu snorklaamassa tollasessa paikassa, jossa oikeesti on jotain kaloja, joten en ollu uskoo silmiäni ku menin tonne. Uiskentelin 2 tuntia putkeen ympäriinsä ja yritin saada mahollisimman hyviä kuvia. Mulla oli käytössä iPhone ja sille vedenkestävä suoja, joten ei mitään maailman parhaita kuvia mutta kivoja kuitenki! Korallia oli niin paljon, että tuolla puikkelehtiminen oli välillä tosi vaikeeta. Joistain kohista se veden pinta oli niin lähellä korallia, että oli pakko uida maha ihan kiinni siinä, mikä oli ahistavaa koska se oli täynnä merisiilejä :D Kuitenki mitä syvemmälle ui, sitä enemmän siellä tuli sellasia hienoja "aukioita", jossa oli vaan hiekkaa pohjalla. Siellä myös näki mitä erikoisempia kaloja ja bongattiin myös merikilpikonna, jota oli pakko koskettaa kun se ui niin lähellä.
 Tätä voi jo kutsua paratiisiksi



Unohtumattoman snorklauspäivän jälkeen mentiin hotellille laittautumaan, minkä jälkeen suunnattiin viimeisen illan perinteiseen havajilaiseen juhlaan, Luauun. Siellä oli kaikennäköstä pientä ohjelmaa, sekä ruokailu. Ilta huipentu showhun, joka oli täynnä Havajin kulttuuria ja tanssia. Mekin päästiin tanssimaan hulaa lavalle.



 Ihan uskomattoman kaunis paikka




 My Brazilian roommate <3 

Koko matka oli ihan huikee kokemus ja oon niin onnellinen että pääsin käymään tuolla. Kiitos isä ja äiti<3
En oo ikinä ollu missään noin kauniissa paikassa, eikä mulla tuu mieleen mitään, mitä ois ehdottomasti pitäny vielä kokea tuolla. Tohon viikkoon mahtu just vähän kaikkea surffauksesta shoppailuun ja rannalla makoilusta snorklaukseen. Tietty oisin mielelläni ollut tuolla pidempäänki ja vikana aamuna tunnelmat olikin kaikilla aika haikeet. Tapasin kuitenki ihan mahtavia ihmisiä ja vietin yhen elämäni parhaista viikoista!

-MAHALO HAWAII-

Ps. Loppuun vielä ajattelin kysyä, jos jollain olis jotain toiveita mistä voisin tehä postauksen? Vaikee nimittäin tietää mikä teitä kiinnostaa eniten. Joten kertokaa jos on mitään ideoita!

♥: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti