sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hawaii day 3





 Kolmantena kokonaisena päivänä kiivettiin Diamond Headille, joka on siis vanha tulivuori. Päivä oli tosi kuuma ja meijän piti kävellä paljon kapeita portaita. Näkymä tuolta ylhäältä oli kuitenki tosi hieno, tosin mulla ei oo tolta päivältä hirveesti kuvia, koska mun kamerassa oli jotain häikkää.
Vaelluksen jälkeen mentiin takas Waikiki beachille, jossa meillä oli vapaa-aikaa. Osa ryhmästä meni kanoottiretkelle, mutta mä en menny koska se olis maksanu 160dollaria ja totesin etten oo niin suuri kanoottifani, että se olis sen arvosta vaikka kyse onki Havajista. Jotkut myös osallistu toiselle surffitunnille, mutta seki ois maksanu extraa joten mä vaan chillasin rannalla.




 Vaelluksen ja rantapäivän jälkeen mentiin Amerikan suurimpaan ulkoilmaostoskeskukseen, Ala Moana malliin, jossa meillä oli pari tuntia aikaa kierrellä kaupoissa. Käytiin myös Bubba Gump Shrimp -ravintolassa syömässä ja tilasin tietysti katkarapuja ruuaksi. Oli tosi hyvää ja toi ravintola oli tosi kivan tyylisesti sisustettu.

♥: Tanja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti